MKKOT Tudományos ülése és Közgyűlése 2019. 04. 17.

Tisztelt Tagtársunk!

A Magyar Katonai-Katasztrófaorvostani Társaság Alapszabálya értelmében minden negyedik évben tisztújító közgyűlést kell tartanunk.

Társaságunk megalakulása óta (1991.) 2019. tavaszán immár nyolcadik alkalommal kerül sor a vezető testület megválasztására.

Az elmúlt 28 évben tudományos rendezvényeinken és konferenciáinkon számos hazai és nemzetközi előadó színvonalas előadására került sor, melyek nagy érdeklődésre tettek szert. Ez tanúbizonysága annak, hogy társaságunk tagjai a tisztségviselők megválasztásakor mindig körültekintően jártak el és választották a Társaság érdekeit legmegfelelőbben képviselni tudó személyeket.

A Társaság jövője szempontjából fontos, hogy minél nagyobb számban legyenek jelen tagtársaink a soron következő tisztújító közgyűlésünkön – melynek meghívóját csatoltan megküldöm -, hogy nagy számban, bölcsen dönthessünk a Magyar Katonai-Katasztrófaorvostani Társaság jövőjéről, elődeink által elért eredmények öregbítésével.

Ezért tisztelettel kérem Önöket, hogy a határozatképes közgyűlés érdekében vegyenek részt a mellékelt meghívóban jelzett időpontban közgyűlésünkön.

Kérem továbbá, amennyiben a közgyűlésen nem tud részt venni jelezze e-mailben az mkkot2015@gmail.com címre. 

Tájékoztatom a Tisztelt Tagtársakat, hogy az elnökség megkezdte a felkészülést a tisztújító közgyűlésre. Jóváhagyta a Jelölő Bizottság javasolt tagjait, így a bizottság végzi a jelöltállítást, amellyel kapcsolatban bővebb információt újabb e-mailben küldünk.